Web Analytics
Garantie si returnare

Garantie si returnare

1. GARANTIA PRODUSELOR

Anvelopele si jantele comercializate de catre Autoteile  SRL beneficiaza de o garantie constructor de 2 ani.

Clientul dispune de un termen de 14 zile de la data receptiei pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa SC Autoteile SRL de eventualele nereguli.
Autoteile  SRL se obliga sa schimbe in acest termen orice produs ce prezinta defecte mentionate de client cu urmatoarele conditii:
•    defectul este constatat la livrare
•    defectul este constatat la montaj, cu conditia ca montajul se face in max. 14 zile de la data livrarii
IMPORTANT !
Micile umflaturi de pe flanc constatate pe anvelopele montate si care au rulat deja, nu sunt garantate nici de catre constructor si nici de catre Autoteile  SRL.
Cand defectul de fabricare este constatat dupa montaj, clientul are obligatia sa informeze serviciul Call Center al SC Autoteile  SRL prin e-mail, fax sau scrisoare recomandata adresata societatii Autoteile  SRL, Loc. Craiova , Jud. Dolj, Str. Caracal, Nr.83,Bl 28,Sc C,Ap 3, Cod Postal 200542 si sa anexeze o adresa constatare datata si semnata de catre un service auto autorizat R.A.R care sa certifice defectul produsului, insotita de factura fiscala si certificatul de garantie emise de Autoteile SRL.
In consecinta, Autoteile  SRL va recupera produsul considerat cu defect si il va trimite producatorului cu titul de produs in garantie pentru a fi expertizat de acesta. Durata expertizei este de circa 8 saptamani. Daca defectul este confirmat de catre constructor, atunci anvelopa va fi inlocuita aplicand, dupa caz, un grad de uzura.

2. RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea marfii comandate , cumparatorul are dreptul de a renunta, daca este nemultumit sau fara justificare, la produsul cumparat, fara penalitati. In acest caz pretul achitat în schimbul produsului va fi returnat de catre Vanzator, in termen de maxim 14 de zile de la returnarea produsului. In caz de renuntare, cheltuielile de returnare a marfii si comisionul procesatorului de plati ( in procent de 4%) vor fi în sarcina cumparatorului. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat. Nu se accepta la returnare produse folosite, lovite sau deteriorate de catre cumparator.

Pentru respectarea acestui termen trebuie sa ne trimiteti in timp util cererea de returnare, prin una din urmatoarele metode:

·             E-mail : office@cauciucurijante.ro

·             Adresa: Autoteile SRL, Loc. Craiova , Jud. Dolj, Str. Caracal, Nr.83,Bl 28,Sc C,Ap 3, Cod        Postal 200542