Web Analytics
Panou de control GDPR

Panou de control GDPR

Abonare

Iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea noastra. Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate pe care o poti accesa din partea de jos a oricarei pagini a site-ului nostru. Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice mail comunicare de marketing.
Date personale

Actualizare date

Tinem la drepturile tale si respectam Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti. Foloseste formularul de mai jos pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date.
Date personale

Verificare date

Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detinem despre tine. Dupa completarea formularului de mai jos vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.
Date personale

Vreau sa fiu uitat

Ne pare rau ca ai accesat aceasta sectiune. Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.
Date personale